lørdag 22. september 2012

Poteter med krydder og yoghurt fra Punjab


1 løk, strimlet
2cm ingefær, finstrimlet

1-2ts fennugreek
1-2ts svarte løkfrø
1-2ts spisskarvefrø
1-2ts sennepsfrø (gule eller sorte eller kombinasjon)
4-5 små tørkede røde chilier

1 knivsodd gurkemeie
1-2ts koriander
salt

4 store poteter, i jevnstore terninger
0,5l youghurt

Stek løk og ingefær gyllent, ha i krydderfrø. Når sennepskornene begynner å sprette, ha i tørt krydder og salt, rør godt og ha i litt vann. Ha i poteter, rør godt, la potetene få litt farge. Ha så i godt med youghurt og kok på lav varme til potetene er ferdige (ca. 30-45 minutter). Rør nå og da. Kan også lages med kjøtt istedenfor poteter.

Ingen kommentarer: