400-500g svinekjøttdeig/kyllingkjøttdeig (enten ferdigkjøpt, eller filet finhakket i foodprocessor)
2-3ss vann
2ss presset sitron
2ss fiskesaus
4-5 tørkede chilier
1 liten rødløk, finskivet
1 vårløk i 2cm lange stykker
2-3ss cashewnøtter
2-3ss fersk ingefær skåret i tynne strimler (som veldig tynne tannpirkere)
1ss fersk hakket mynte
2ss fersk hakket koriander (blader og stilk)
6 salatblader
Kok kjøttdeigen på middels til lav varme i en vanlig kasserolle til kjøttet er gjennomkokt. Ta det av varmen. Ha i presset sitron, fiskesaus og tørkede chilier. Rør sammen. Når det har kjølnet, ha i løk, vårløk, peanøtter, ingefær, mynte og koriander. Bland det lett sammen. Servér på en seng av salatblader.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar